fbpx

Se hvad andre fortæller om forløb hos Overskud til Mere!

Fri af stress - Hør hvad Malene fik ud af sit forløb hos Overskud til Mere!

Jeg er ikke længere bagud
Jeg er i fortsat forløb med Malene og allerede nu – halvvejs i processen – kan jeg konkludere VÆSENTLIGE ændringer indenfor:

Struktur på jobbet – jeg er ikke længere bagud, men tværtimod på forkant med de opgaver, møder mv jeg skal lave

Min tidsplanlægning  – Jeg kører ikke længere hjem med ondt i maven over de opgaver jeg ikke nåede idag, men tværtimod med en lettelse over, at jeg formåede at få færdiggjort de opgaver, jeg havde sat mig for. Og dette resulterer i, at en HASTESAG sagtens kan håndteres, uden den store prioritering

Opfyldelse af målsætninger – både privat og professionelt

Givet mig meget mere ro til at tro på mine egne evner – både privat og professionelt

Malene formår at stille skarpt på de udsagn, følelser mv., som jeg tilkendegiver.
Hun er rigtig dygtig til at følge op på det jeg lover mig selv – får jeg det gjort? Eller er det blot en hensigtserklæring?
Derudover, er hun tilpas “provokerende” (på den rigtig fede måde) når jeg forsøger at “snige mig udenom”

Hannah

Jeg har fået plads til spontanitet i hverdagen

”Jeg troede jeg havde rimelig styr på dagligdagen, men måtte ofte skubbe opgaver foran mig. Det var drænende på energi niveauet og føltes ofte som et nederlag. De fleste dage var der urealistisk mange opgaver på to-do listen.
I dag har jeg en overskuelig to-do liste med væsentlig færre opgaver på. Jeg har fundet ud af min personlige planlægningsprocent, som giver mig plads til spontanitet i hverdagen.
Jeg har fået væsentlig mere og bedre tid med mine piger.”

Malene

Jeg vil helt klart anbefale dette forløb til andre, som ønsker mere overskud i hverdagen

”Jeg er blevet mere fokuseret og bevidst om, hvad der er vigtigt for mig. Jeg har fået sat mig selv på to-do listen og har fundet mere ro, blevet bedre til at slappe af og fået en bedre nattesøvn. Jeg er blevet bevidst om hvordan, jeg reelt bruger min tid. Masterlisten er blevet et godt værktøj, hvor jeg nu kan samle alle mine opgaver, tanker og idéer. Jeg er også blevet bevidst om, at vi som familie skal blive endnu bedre til at kommunikere omkring opgaver og deres løsning. Jeg vil helt klart anbefale dette forløb til andre, som ønsker mere overskud i hverdagen”

Karina

Jeg har mere overskud nu, end da jeg startede forløbet

“Jeg har fået mere tid til mig selv, og er begyndt at motionere mere.
Det at jeg har fået en klar agenda har blandt andet gjort, at jeg nu kommer tidligere hjem fra job.
Den tid jeg har med min søn er blevet mere kvalitetstid
Jeg har meget mere overskud nu, end inden jeg startede forløbet!”

Jakob

Jeg har fået min selvtillid tilbage

“Jeg har fået min selvtillid tilbage og min tiltro til, at uanset hvilken løsning jeg vælger, er det den bedste løsning i den forudsætning jeg står i. Professionelt har jeg – via Malenes værktøjer- fået meget mere struktur og planlægning ind i min hverdag”

Hanne

Jeg har fået sat mine opgaver, tanker og idéer i system

“Jeg er mere fokuseret og bevidst om, hvad der er vigtigt for mig. Jeg har fået indblik i og accepteret at hverdagen og dens gøremål fylder rigtig meget.  Jeg har fået en større forståelse for, hvorfor jeg var på grænsen til at gå ned med stress. Jeg har fået sat mine opgaver, tanker og idéer i system, så jeg kan bruge mere tid på at løse opgaver frem for at holde styr på dem.”

Louise
© Copyright 2017 - Overskud til mere!