[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][heading text=”Livet handler ikke om overlevelse men om oplevelse!” tag=”h3″ align=”center” color=”#37b048″][vc_empty_space height=”20px”][heading text=”Malene Schack Hansen” tag=”h3″ bot=”0px”][heading text=”Internationalt Certificeret Hypnotisør
Master Certificeret Stresscoach og Mastercoach i Personlig Effektivitet” tag=”h5″][vc_column_text]Jeg brænder for at hjælpe andre til at finde deres eget personlige overskud.

Når vi kommer helt ind til kernen af vores egne ønsker og drømme, da bliver vi meget mere klar i vores prioritering i det daglige.

Og i det øjeblik er det, at man oplever magien, når drømme og mål munder ud i reel handling, som får tingene til at ske!

Nedenfor kan du læse og se mere om hvorfor, denne mission er så vigtig for mig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1467914112344{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″][heading text=”Tag et kig i klinikken” tag=”h2″ top=”0px”][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjc1NjclMjclMjBoZWlnaHQlM0QlMjczMjAlMjclMjBzcmMlM0QlMjdodHRwcyUzQSUyRiUyRm15Lm1hdHRlcnBvcnQuY29tJTJGc2hvdyUyRiUzRm0lM0RMcWFvMmZWdWphYyUyNyUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTI3MCUyNyUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/2″][heading text=”Video Præsentation” tag=”h2″ top=”0px”][vc_video link=”https://youtu.be/hI-CWxdWyxo” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1452680875018{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column][heading text=”Jeg har fået mit liv tilbage…” tag=”h2″][vc_column_text]Jeg har i mange år arbejdet i finanssektoren som rådgiver. Gennem årene har jeg oplevet hvordan denne branche, som så mange andre, er blevet mere og mere indtjeningsfokuseret. Hvor der har været fyringsrunder, der har skåret helt ind til knoglemarven af virksomheden. Hver gang med store omkostninger mentalt for de medarbejdere, som har siddet tilbage og nu skulle løbe endnu stærkere i hverdagen. Krav om større og større overskud og salg, men med væsentlig færre medarbejdere!
For rigtig mange er dette den barske virkelighed, og rigtig mange har oplevet at gå ned med stress, mig selv inklusiv!
Som rigtig mange andre kæmpede jeg bravt gennem årene, leverede fine resultater og indså først, da det var for sent, at jeg havde brændt mit lys i begge ender.
Der skulle gå 3 år og voldsomme fysiske reaktioner, førend at jeg ville erkende, at jeg led af stress, og valgte at sygemelde mig. Det skulle senere vise sig, at blive en af de bedste beslutninger i mit liv!

Mens jeg var sygemeldt brugte jeg mange ressourcer på at forstå, hvordan det var kommet så vidt. Jeg havde altid haft styr på mine ting og leveret gode resultater, og nu kunne jeg dårligt håndtere et par småting.
Så hvordan kunne jeg komme ud af det sorte hul og få mit liv tilbage?
En ting var sikkert, hvis jeg blot var taget tilbage til mit arbejde og havde gjort det samme som før sygemeldingen, så ville det endnu engang ende med samme resultat.
Ergo måtte jeg gøre noget andet. Finde en anden måde at strukturere min hverdag på og få en anden tilgang til opgaver og planlægning.
Jeg valgte derfor at blive certificeret stresscoach samt tage en mastercoach uddannelse i personlig effektivitet. Udover at det har givet mig alle forudsætninger for at hjælpe andre, så hjalp det først og fremmest mig selv.

Jeg har nu fået en hverdag med overskud til mere, hvor øv-opgaver er blevet til yes-opgaver, og hvor overspringshandlinger er blevet nærmest ikke eksisterende.
Kort sagt – Jeg har fået mit liv tilbage!!

Hvis jeg ikke havde skiftet spor, er jeg ikke i tvivl om, at det i sidste ende ville have haft meget større omkostninger privat end “bare” en sygemelding.

Var der bare nogen, der havde tilbudt mig dette forløb for 4-5 år siden, så var jeg aldrig endt med en sygemelding. Og min familie havde ikke skullet så meget igennem

Min mission er derfor at hjælpe dig eller dine medarbejder til at finde overskuddet frem igen, og få livet tilbage.
For i sidste ende, er det din passion, som skal være drivkraften i det arbejde du gør, både privat og på arbejde.
Livet handler ikke om overlevelse, men om oplevelse![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]